Barion Pixel

1–16 / 36 termék

Jó porszívó = tiszta otthon gyorsan és megeröltetés nélkül

A lakás tisztaságának fenntartása érdekében elengedhetetlen egy jó porszívó, gőztisztító vagy takarító robotporszívó.

Az első tulajdonság, mellyel szembe találjuk magunkat, az a porszívó külső kialakítása. Lehet hagyományos,  rúd- és robotporszívó. Az újabb trendek a multifunkciós álló rúdporszívók valamint a robotporszívók irányába mutatnak.

Kínálatunkban minden árkategóriában megtalálhatóak a multifunkcionális, vezeték és porzsák nélküli Xiaomi Deerma rúdporszívók valamint Xiaomi robotporszívók egyaránt.

A XIAOMI robotporszívók nagyszámú intelligens funkcióval rendelkeznek, mint a feltörlés és porszívózás, Lidar csúcstechnológia, a feltérképezés, no go zónák kialakítása, szőnyeg, küszöb, lépcső érzékelése és a robotporzsívónkat akár a távolból az irodánból irányíthatjuk a Mi applikáció segítségével. A Xiaomi kínálat premium termékeit Roborock és Roidmi széria képviseli.
Amihez viszont rúdporszívó szükséges, az a tiszta kárpitok és kanapék biztosítása, függönyök portalanítása, pókhálók eltávolítása a mennyezetről, a szekrények mögött, az ágy alatti kis résekbőlstb. Itt a legjobb segítségünk a multuifunkciós többfejes rúdporszívó széles eszközarzenáljával.
Amennyiben a fertőtlenítés is fontos szempont otthonunkban, a baktérium, vírus és atkamentes felületeket a Xiaomi Deerma steam mop gőztisztító valamint kézi Mite Cleaner forró levegős UV  atkaporszívó garantálja.
A Xiaomi folyamatosan biztosítja, hogy a tartalék és kopó alkatrészeket, valamint HEPA filtereket könnyedén beszerezhessük.

-58%
84 990 Ft