Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés: +36-70-666 8706
Garanciális ügyintézés: +36-70-476 4499

Xiaomi   Roborock   S7   MaxV   (Fekete)
Xiaomi Roborock S7 MaxV (Fekete)
313 990 Ft

Xiaomi Roborock S7 MaxV (Fekete)

Az S7 MaxV a Roborock robotporszívók legújabb generációjaként minden eddiginél nagyobb tudás és teljesítmény társaságában képes megtisztítani a lakást. Legyen szó akár hagyományos porszívózásról, akár nedves feltörlésről, a fejlett technológiai háttérnek köszönhetően egyik esetben sem okoz csalódást.

Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
ingyenes
Garancia
2 év
Várható szálitás
2022.08.11
Raktáron
313 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 140 Ft
Részletek

Termékbemutató

Xiaomi Roborock S7 MaxV (Fekete) ismertető

Precíz LiDAR szenzoros navigáció, ami akár még a sötétben is megállja a helyét

Precíz LiDAR szenzoros navigáció, ami akár még a sötétben is megállja a helyét

A fejlett technológiai és a kimagasló szoftveres háttér mellett a Roborock S7 MaxV robotporszívó esetében fontos kiemelni még a navigációs rendszert, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy a termék makulátlan tisztaságot hagyjon maga mögött. Ezt a LiDAR PreciSense navigációs rendszer biztosítja számára, ami saját – öntanulásra alkalmas – mesterséges intelligenciával, valamint adaptív útvonalválasztó algoritmussal büszkélkedhet, és nemcsak nappal, hanem akár éjszaka is képes kamatoztatni tudását.

Beépített LED fényének segítségével ugyanis a porszívó még éjszaka is lát, miközben nagyon aprólékosan tudja felismerni és kikerülni az akadályokat. Precizitását a Roborock alkalmazás még tovább növeli, hiszen segítségével akár már 3D-ben is láthatjuk otthonunkat és a berendezési tárgyak elrendezését, amivel könnyebb kijelölni no-go vagy no-mop zónákat. Az eszköz rendelkezik saját gyerekzárral, sőt mikrofonnal és kamerával is azért, hogy folyamatosan nyomon követhetjük a porszívó útját, sőt az otthonhagyott házikedvenceket is ellenőrizhetjük vele.

5100 Pa szívóteljesítmény, akár 300 négyzetméter takarítás egyetlen töltéssel

5100 Pa szívóteljesítmény, akár 300 négyzetméter takarítás egyetlen töltéssel

Hogy a Roborock S7 MaxV milyen lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik a takarítás tekintetében, azt jól bizonyítja az 5100 Pa szívóteljesítménye. Csak összehasonlításképpen: a közvetlen elődként említett S6 MaxV még csak 2500 Pa szívóerőt tudott produkálni, ez az új modell tehát könnyedén felveszi a versenyt a hagyományos porszívókkal, sőt azok közül is a legjobb típusokkal. Járólap, parketta, szőnyegpadló – ennek a robotporszívónak semmi sem jelent majd akadályt.

Óriási akkumulátorkapacitásának köszönhetően ráadásul az üzemidő tekintetében sem vall kudarcot, képes egyetlen feltöltéssel akár 300 négyzetméter terület kitakarítására, ha pedig megvásároljuk hozzá az Auto-Empty Dock berendezést, még a portartály ürítését is automatizálhatjuk vele. Mindehhez rendkívül egyszerű működtetés és kezelhetőség tartozik, hála a fejlett szoftveres háttérnek, amivel okostelefonunkról tudjuk módosítani a legalapvetőbb beállításokat, de hangutasításokat is adhatunk a robotnak az Alexa, a Siri vagy a Google Home által.

A VibraRise funkcióval a felmosás egy egészen új szintjét ismerhetjük meg

A VibraRise funkcióval a felmosás egy egészen új szintjét ismerhetjük meg

Míg a felmosás funkció nagyon sok robotporszívónál egyfajta nedves feltörlés csupán, a Roborock S7 MaxV által használt VibraRise funkcióval azonban ezt is elfelejthetjük. Ez a technológia ugyanis testközelbe hozta a szónikus felmosás technológiáját, aminek a lényege, hogy a mop nemcsak csúszik a padlón a robotporszívó alatt, hanem egy beépített mechanizmus jóvoltából jobbra-balra mozog, percenként akár háromezer rezgésre képes, aminek jóvoltából még a padló makacs szennyeződéseit is könnyedén eltünteti.

A legjobb azonban, hogy az S7 MaxV már nem igényel külön beavatkozást, valahányszor olyan felülethez érkezik, ahol váltania kell a felmosás és a porszívózás között. A robotporszívó ugyanis képes arra, hogy magától felemelje a mopot, ha a szenzorjai szőnyeget érzékelnek, és leengedje, ha felmosásra alkalmas padlóhoz érkezik. Mindez teljesen automatikus, ami nemcsak kényelmes, hanem nagyobb tisztaságot is eredményez, de a nedves szőnyegek problémáját egyaránt végérvényesen elfelejthetjük vele.

Specifikáció

Adatok
Árukereső.hu Gyártó
Xiaomi
Árukereső.hu Garancia
2
Árukereső.hu basket disabled
1
szín
Cikkszám
S7M52-00