Barion Pixel

Xiaomi Lydsto R1- Robotic Vacuum Cleaner Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval

109 290 Ft (86 055 Ft + ÁFA)
  • Forgási sebesség: 50000rpm
  • Szívóerő: 2700Pa
  • Intelligens portartály a dokkoló állomáson
  • Több térképes memória (emeletes otthonokhoz)
  • Alacsony zajszintű működés
  • Óriási – 5200mAh – akkumulátortartalék a többi robotporszívóhoz képest
  • 2 ÉV GARANCIA

Intelligens dokkolóba implamentált portartály
Az automatikus porgyűjtő technológiával hermetikusan zárt porgyűjtő funkcióval rendelkezik, így érintésmentesen tartja tisztán otthonát. Elnavigál a dokkolóhoz, mely automatikusan kiszippantja a készülékből a port és a 3 literes porzsákba gyűjti azt.
Továbbfejlesztett íves úttervezési opció
A kétmagos processzor, tűpontos számítási kapacitással, rendkívüli sebeséggel dolgozza fel az érzékelők adatait. Fejlett Lysmart V5 helymeghatározó és navigációs integrációs algoritmussal; a leképezés milliszekundumban történik. A hagyományos termékekénél több mint 20% -kal gyorsabb feltérképezési sebességgel, valós idejű térképek készítésével és ésszerű ívtisztítási út megtervezésével a hatékony tisztítás érdekében.
Átkelés az akadályokon: átfogó LDS szisztéma
LDS 2.0 nagy pontosságú radar lézer szenzor, pontos térképészeti navigáció, az akadályok és lépések mindenirányú szkennelése és az irány időben történő beállítása.
2700Pa erőteljes szívás
A padló és a szőnyeg ugyanolyan tiszta lesz, akár újkorában. Az egység karosszériája rendkívül intelligens digitális kefe-motorral van felszerelve, 17 000 ford / perc / perc sebességig, kiemelkedő teljesítménnyel bír. Négy porszívózási lehetőség áll rendelkezésre, a légcsatorna porgyűjtőjén át, így a finom por, törmelék, haj és a padló réseiben felhalmozódott por is összegyűlik a porládában.
250ml elektromos vezérlésű víztartály
A vízmennyiség szükség szerint állítható. Az intelligens elektromos vezérlésű víztartály riasztást indít, ha nincs víz, és három kategóriát kínál. Vízkivételi lehetőségekkel, és eldobható felmosó kendővel van felszerelve a különféle foltok tisztításához.
Alacsony zajszintű, csendes működés
Az R1 kiváló minőségű hangszigetelő anyagot alkalmaz a zajcsökkentéshez az egész gépen, a 100% poliészter szálat pedig csúcstechnológiával melegpréselik. A zajelnyelési együttható eléri a 0,94-et a 125–4000 Hz zajtartományban.

Lysmart V5 algoritmus

Ha a robotnak bármilyen behatás éri ,akkor is megtalálja korábbi töréspont helyzetét, és folytathatja a seprést a tisztítás integritásának biztosítása érdekében, ütközés és kihagyás nélkül.

250ml elektromos vezérlésű víztartály 

Az intelligens elektromos vezérlésű víztartály riasztást indít, ha elfogyott a víz, három fokozatú vízmennyiség adagolást kínál a különböző padlótípusokhoz, és eldobható felmosó kendővel van ellátva a foltok tisztításához.

Intelligensebb topográfiai funkciók

Az R1 robot egyszerre több térképet is megjegyezhet, ezért tökéletes választás több emeletes családi otthonokba is.

Igény szerinti töltés

Abban az esetben, ha a szükséges tisztításra nem lenne elég egy feltöltéses aksikapacitás, az R1 kiszámítja a fennmaradó terület megtisztításához és az automatikus újratöltéshez szükséges energiafogyasztást, majd visszatér a töréspontra a tisztítás folytatásához az utántöltés követően.

SZÍN fekete
FUNKCIÓK Söprés, porszívózás, felmosás
FESZÜLTSÉG 110-240V
TELJESÍTMÉNY 50W
AZ AUTOMATIKUS ÜRÍTŐÁLLOMÁS NÉVLEGES TELJESÍTMÉNYE 1000W
SZÍVÓERŐ 2700Pa
AZ AUTOMATIKUS ÜRÍTŐÁLLOMÁS SZÍVÓEREJE 30000Pa
FORGÁSI SEBESSÉG 50000rpm
POR TARTÁLY KAPACITÁSA 200ml
VÍZTARTÁLY KAPACITÁSA 250ml
ÁLLOMÁS TARTÁLY KAPACITÁSA 3 L
NAVIGÁCIÓS ÜZEMMÓD LDS
AUTOMATIKUS ELVÁLASZTÁS Igen
TISZTÍTOTT TERÜLET KIJELZŐ Igen
A TISZTÍTANDÓ TERÜLETEK PROGRAMOZÁSA Igen
AKADÁLYOK LEKÜZDÉSE, szőnyeg és küszöb Igen (20 mm-ig)
WI-FI IEEE 802.11 b/g/n, 2.4GHz

Készleten

Xiaomi Lydsto R1- Robotic Vacuum Cleaner Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval
109 290 Ft (86 055 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HD-STYTJ-B03 Kategóriák: , Címke: