Barion Pixel

Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér

109 290 Ft (86 055 Ft + ÁFA)
  • Forgási sebesség: 50000rpm
  • Szívóerő: 2700Pa
  • Intelligens portartály a dokkoló állomáson
  • Több térképes memória (emeletes otthonokhoz)
  • Alacsony zajszintű működés
  • Óriási – 5200mAh – akkumulátortartalék a többi robotporszívóhoz képest
  • 2 ÉV GARANCIA

Teljesen zárt portartály
Az automatikus porgyűjtő technológiával hermetikusan zárt porgyűjtő funkcióval rendelkezik, így érintésmentesen tartja tisztán otthonát. Elnavigál a dokkolóhoz, mely automatikusan kiszippantja a készülékből a port és a 3 literes porzsákba gyűjti azt. Akár hónapokig távol lehet otthonától, a Xiaomi robot tisztán tartja miközben nyaral vagy üzleti úton van.
Továbbfejlesztett íves úttervezési opció
A kétmagos processzor, tűpontos számítási kapacitással, rendkívüli sebeséggel dolgozza fel az érzékelők adatait. Fejlett Lysmart V5 helymeghatározó és navigációs integrációs algoritmussal; a leképezés milliszekundumban történik. A hagyományos termékekénél több mint 20% -kal gyorsabb feltérképezési sebességgel, valós idejű térképek készítésével és ésszerű ívtisztítási út megtervezésével a hatékony tisztítás érdekében.
Átkelés az akadályokon: átfogó LDS
LDS 2.0 nagy pontosságú radar lézer szenzor, pontos térképészeti navigáció, az akadályok és lépések mindenirányú szkennelése és az irány időben történő beállítása.
2700Pa erőteljes szívás
A padló és a szőnyeg ugyanolyan tiszta lesz, akár újkorában. Az egység karosszériája rendkívül intelligens digitális kefe-motorral van felszerelve, 17 000 ford / perc / perc sebességig, kiemelkedő teljesítménnyel bír. Négy porszívózási lehetőség áll rendelkezésre, a légcsatorna porgyűjtőjén át, így a finom por, törmelék, haj és a padló réseiben felhalmozódott por is összegyűlik a porládában.
250ml elektromos vezérlésű víztartály
A vízmennyiség szükség szerint állítható. Az intelligens elektromos vezérlésű víztartály riasztást indít, ha nincs víz, és három kategóriát kínál. Vízkivételi lehetőségekkel, és eldobható felmosó kendővel van felszerelve a különféle foltok tisztításához.
Alacsony zajszintű, csendes működés
Az R1 kiváló minőségű hangszigetelő anyagot alkalmaz a zajcsökkentéshez az egész gépen, a 100% poliészter szálat pedig csúcstechnológiával melegpréselik. A zajelnyelési együttható eléri a 0,94-et a 125–4000 Hz zajtartományban.
Intelligens többtérképes memória
Az R1 robot egyszerre több térképet tud memorizálni, ami azt jelenti, hogy a mufti-floor térképeket újratérképezés nélkül el lehet menteni az alkalmazásba, ami nagyon felhasználóbaráttá teszi.
Egyéni helyiségparaméter szerint történő automatikus feltöltés a dokkolóból
Abban az esetben, ha a tisztítás során lemerülne az aksi, az R1 kiszámítja a fennmaradó terület megtisztításához és az automatikus dokkoláshoz szükséges energiafogyasztást, majd visszatér a töréspontra a tisztítás folytatásához az újratöltés után. Tehát őt nem fogja hazaérve a lakás közepén találni, lemerülve tanácstalanul.

Készleten

Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér
109 290 Ft (86 055 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Lydsto_R1 Kategóriák: , , Címke: