Barion Pixel

Hoomei Elektromos Grill Leválasztható Lábakkal 2000W

13 990 Ft (11 016 Ft + ÁFA)

Néhány hónap és itt a nyár!  Nincs is jobb foglalatosság egy kellemes hétvégi sütögetésnél a családdal vagy a barátokkal. Stabilizált tartószerkezettel rendelkezik. Ideális barbecue partikhoz kül- és beltéren. A sütőfelületen kényelmesen elhelyezhetők a különféle húsok, zöldségek.

A lábakkal rendelkező Hoomei kerti grill árammal, szén használata nélkül működik, így nem keletkezik zavaró füst a sütés közben. Zavartalanul beszélgethettek sütögetés közben, nem lesz füstszagú a ruhátok, hajatok, és a gyermekeket sem zavarja majd a füst. Ráadásul beltéren is használható, nem kell elhalasztani a bulit az esős idő miatt.

A rozsdamentes acél rács mérete 38×22 centiméter, a készülék oldalán hőálló fogók találhatóak, a hőmérséklet pedig fokozatmentesen állítható. A kivehető rácsnak köszönhetően használat után nagyon könnyen kitisztíthatod. A tágas sütőfelületen kényelmesen elhelyezhetők a különféle húsok, zöldségek; lábaira állítva 71 centiméter magasan lesz a grillfelület, így kényelmesen hajolgatás nélkül lehet rajta  sütögetni. A lába közé betehető egy plusz kiegészítő rács, melyen akár hozzávalók, akár konyhai felszerelések is tárolhatóak.

Lepd meg a családodat és a barátaidat egy kellemes grillpartival a nappaliban, a konyhában, az udvaron, strandolás közben vagy nyaraláson.

Minden, általunk forgalmazott Hoomei termékre 2 év garanciát adunk!  A kötelező 12 hónapon túl így további 12 hónapig biztosítjuk a Hoomei márkájú termékek javítását vagy szükség esetén cseréjét.

Főbb paraméterek:

  • Hoomei elektromos grill lábakkal
  • Teljesítmény: 2000W
  • A rozsdamentes acél rács mérete: 38×22 cm (kivehető tisztításhoz)
  • A készülék mérete: 41x71x35 cm (lábakkal együtt)
  • Műanyag fogantyúkkal
  • Állítható hőfokozat
  • Hálózati áramról működik
Hoomei Elektromos Grill Leválasztható Lábakkal 2000W
13 990 Ft (11 016 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HM-5968 Kategóriák: , ,