Barion Pixel

Hoomei asztali elektromos grill, 2000W (HM-5958)

9 990 Ft (7 866 Ft + ÁFA)

Pár hónap és itt a nyár. Nincs is jobb egy kellemes hétvégi sütögetésnél a családdal vagy a barátokkal. A Hoomei elektromos grill szén nélkül működik, így minimális az esélye a füst keletkezésének sütés közben. Stabil tartószerkezettel rendelkezik. Ideális barbecue partikhoz kül- és beltéren. A sütőfelületen kényelmesen elhelyezhetők a különféle húsok, zöldségek.

Az asztali Hoomei grill árammal, szén nélkül működik, így minimális az esélye füst keletkezésének sütés közben. Nyugodtan beszélgethettek sütögetés közben, nem lesz füstös a ruhátok, hajatok, és a gyermekeket sem zavarja majd a füst. Ráadásul beltéren is használható, nem kell elhalasztani a bulit az esős idő miatt.

A rozsdamentes acél rács mérete 38×22 centiméter, a készülék oldalán hőálló fogók találhatóak, a hőmérséklet pedig fokozatmentesen állítható. A kivehető rácsnak köszönhetően használat után nagyon könnyen kitisztíthatod. A nagy sütőfelületen kényelmesen elhelyezhetők a különféle húsok, zöldségek.

Lepd meg a családodat és a barátaidat egy kellemes grillpartival a nappaliban, a konyhában, az udvaron, strandolás közben vagy nyaraláson.

Minden, általunk forgalmazott Hoomei termékre 2 év garanciát adunk!  A kötelező 12 hónapon túl így további 12 hónapig biztosítjuk a Hoomei márkájú termékek javítását vagy szükség esetén cseréjét.

Főbb jellemzők:

  • Hoomei asztali elektromos grill
  • Teljesítmény: 2000W
  • A rozsdamentes acél rács mérete: 38×22 cm (kivehető tisztításhoz)
  • A készülék mérete: 48x36x10 cm
  • Műanyag fogantyúkkal
  • Állítható hőfokozat
  • Hálózati áramról működik
Hoomei asztali elektromos grill, 2000W (HM-5958)
9 990 Ft (7 866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HM-5958 Kategóriák: ,