Barion Pixel

Tölthető propelleres repülőgép

2 490 Ft (1 961 Ft + ÁFA)

Szállj a magasba, és repülj messzi tájakra ezzel a Tölthető propelleres repülőgéppel! Szereld össze a repülőgép alkatrészeit, matricázd fel a repcsit, majd felszállás előtt töltsd a járművet a mellékelt akkumulátorral 5-10 másodpercig, s már készen is állsz az indulásra!
A jármű használata nagyon egyszerű, azt minden kis pilóta könnyedén üzembe tudja helyezni mindenféle ragasztás vagy csavarozás nélkül. Könnyű, hab szerkezetű anyagának és aerodinamikailag fejlesztett szárnyainak köszönhetően a repülőgép rendkívül jól repül, s könnyű anyaga révén a különböző becsapódások sem tesznek kárt a gépben, valamint a repcsi sem tud sérülést okozni. Ha már megtanultad a reptetés minden csínját – bínját, akkor versenyezz a családdal vagy a barátaiddal, hogy ki tudja messzebbre repíteni ezt a nagyszerű gépet! A jármű minden korosztály számára remek szórakozást nyújt.
A repülőgép anyaga könnyű habszivacs. A termék mérete: 36 x 35 x 10 cm. Élénk sárga és fekete színei, valamint matrica díszítései vagányságot sugároznak. 3 éves kortól ajánlott.

Készleten

Tölthető propelleres repülőgép
Tölthető propelleres repülőgép
2 490 Ft (1 961 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 800081 Kategória: