Barion Pixel

SENDIA® fiatalos mintázatú 7 részes megfordítható ágyneműhuzat – tarka

9 990 Ft (7 866 Ft + ÁFA)

Elegáns modern ágynemű garnitúra. Színei által a tavaszi égbolt káprázatos kékjére asszociálhatunk, mikor nyugovóra térünk. Amennyiben kis változatosságra vágyik, akkor csak egy könnyed mozdulattal megfordítja a paplant, és egyből egy teljesen más stílusú ágyat fog maga elé varázsolni, a bézs oldal használatával egy visszafogottabb, letisztult stílusú ágyneműt kap. Egyszerű és nagyszerű 2 ágyneműhuzat az 1-ben.

Anyaga kifejezetten kellemes tapintású, továbbá a lágy szövésű textíliaszálak magas sűrűsége jellemzi, ezáltal maximális komfortérzetet garantálva pihenés közben.

Könnyen tisztítható. Mosásnál javasoljuk, hogy kifordítva helyezze a mosógépébe és a „kíméletes mosás színes ruhákhoz” programot használja, hogy színei hosszantartóak legyenek és megmaradjanak élénk eredeti árnyalatai a sokadik mosás után is.

Tervezőink most először látták el ágyneműhuzatainkat gombbal, cipzár helyett, hogy a felhelyezhetőség még könnyebb legyen. Lehetőség van 3 és 6 részes ágyneműhuzatunk kiválasztására is.

7 részes csomag tartalma:

  • Paplanhuzat           x2  140×200 cm

  • Lepedő                    x1  200×220 cm

  • Nagypárnahuzat     x2  70×90 cm

  • Kispárnahuzat        x2  40×50 cm

Elfogyott

Cikkszám: 100404c Kategóriák: , Címke: