Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés: +36-70-666 8706
Garanciális ügyintézés: +36-70-476 4499

Xiaomi Roborock S7 Prémium Robotporszívó Fehér EU
Xiaomi Roborock S7 Prémium Robotporszívó Fehér EU
231 000 Ft 
169 990 Ft
26

Xiaomi Roborock S7 Prémium Robotporszívó Fehér EU

Xiaomi Roborock S7 Prémium Robotporszívó Fehér EU
Xiaomi Roborock S7 Prémium Robotporszívó Fehér EU
Xiaomi Roborock S7 Prémium Robotporszívó Fehér EU
Xiaomi Roborock S7 Prémium Robotporszívó Fehér EU

A Xiaomi Vacuum Cleaner Roborock S7 Prémium Robotporszívó, amely új szintre emeli a takarítást a szónikus technológiának köszönhetően.

 

Xiaomi Roborock S7 - a robotporszívók csúcsa és a Xiaomi ökoszisztéma robotporszívók zászlóshajója.

 

Szonikus felmosás, automatikus felmosófelhúzás szőnyegeken, erőteljes 2500Pa motor, fejlett navigáció helyiség- és padlófelismeréssel, négy teljesítmény üzemmód, elektronikus vízmennyiségadagolás - vízáramlás beállítása, távvezérlés és beállítás a mobilalkalmazásból, HEPA szűrő. Az egyik legjobb robotporszívó a piacon.

 

A padlóra száradt szennyeződések feltakarítása súrolást igényel, ami fáradtságos munka, de a Roborock S7 mop szónikus rezgő technológiával, amely 3000 súroló mozdulat/ perc eredményez, így a tiszta padló biztosítása már nem jelent problémát.

 

Automatikus Mop emelő technológia, 2500PA szívóerő, amely a megújított szilikonból készült a talajhoz sokkal közelebben érintkező úsztatott főkefének köszönhetően, valódi alapos tisztítást biztosít a szőnyegeken is. A roborock S7 ultrahangos szőnyeg felismerés funkció miatt, már nem kell aggódni, hogy vizes lesz a szőnyegHosszantartó 5200 mAh akkumulátorának köszönhetően akár 3 órán keresztül tud takarítani, nem kell aggódni, hogy takarítás közben lemerül.

 

 A készülék kizárólag a 2.4 GHZ-en való működést támogatja.

Gyártó
Roborock
Szállítási díj
1990 Ft
Garancia
2 év
Várható szálitás
2022.08.13
Használati útmutató

Raktáron
231 000 Ft 
169 990 Ft
Kezdete: 2022.08.11   A készlet erejéig!
Kedvezmény 26
Megtakarítás 61 010 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 700 Ft
Részletek

Szónikus innovatív technológia a takarításbanÚj korszakot nyitott a robotporszívózás történetében a Xiaomi Roborock S7! A továbbfejlesztett 2500 Pa teljesítményű szívómotornak, valamint a speciális, szilikonlamellákkal felvértezett főkefének hála soha nem volt még olyan hatékony a porszívózás, mint a Roborock-család új tagjával.Minden padlófelületen megállja a helyét, miközben automatikusan felismeri, hogy éppen szőnyegen vagy valamilyen keményburkolaton jár.A porszívózás mellett azonban a felmosás funkció terén is útmutató lett a Xiaomi Roborock S7! Mindezt a VibraRise technológiának köszönhetően, mely az újragondolt kialakítású és összetételű mopot már nemcsak húzza maga alatt, hanem jobbra-balra mozgatja – percenként 3000 alkalommal. Ezzel korábban soha nem látott minőségű nedves feltörlési képességre számíthatunk tőle, melyhez egy 300 ml-es víztartály adagolja majd számára a vizet.Természetesen a Xiaomi Roborock S7 mindent megörökölt, amit a gyártó korábbi robotporszívói, így elragadóan modern és kellemes termékdizájnja mellett kiváló az akadályok leküzdésében, de az 5200 mAh-s akkumulátorával a 3 órányi üzemidő biztosítása sem okoz neki gondot. Mindezt automatizált töltéssel, valamint rendkívül fejlett LIDAR szenzoros navigációs rendszerrel kiegészülve, ami hihetetlenül precíz útkereséssel támogatja meg a takarítást.A Xiaomi Roborock S7 ráadásul a szoftveres háttér tekintetében is kimagasló képességeket vonultat fel! Beüzemeléséhez és működtetéséhez egyaránt szükség lesz a Mi Home okostelefonos applikációra, mely sokrétű beállítási lehetőségeket kínál. A porszívó által készített térképeken beállíthatunk zónákat, akár helyiségenként módosíthatjuk a szívóerőt, az alkalmazott takarítási módot, de mi dönthetünk arról is, hogy mikor, milyen formában takarítson, illetve mennyi vizet használjon a felmosáshoz.

Adatok
Árukereső.hu Garancia
2
Árukereső.hu basket disabled
1
Cikkszám
RS7WHITE1