Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés: +36-70-666 8706
Garanciális ügyintézés: +36-70-476 4499

Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite Robotporszívó
Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite Robotporszívó
79 900 Ft 
68 190 Ft
15

Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite Robotporszívó

Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite Robotporszívó
Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite Robotporszívó
Xiaomi Mi Robot Mop 2 Lite Robotporszívó

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite okos porszívó és felmosó
  • Okos útvonaltervezés – a kamera vSLAM technológia segítségével valós idejű térképet alkot a takarítandó helyiségről, majd kialakítja a megfelelő útvonalat.

 

  • Szupererős szívóerő és hosszú munkaidő 2200Pa teljesítménnyel, 450 ml-es portartállyal.

 

  • Porszívó és felmosó egyben – elektronikusan vezérelt 270 ml-es víztartály és vízadagoló segítségével kíméletesen tisztítja a padlót

 

  • Mobilalkalmazáson keresztül irányíthatja, ki- vagy bekapcsolhatja, akár hangvezérléssel is.

 

  • 2600mAh nagy kapacitású akkumulátor – egy feltöltéssel akár 120 négyzetmétert is lefed.

 

  • Automatikus töltés után folytatja a munkát.

 

  • Karcsú test – csak 8.15 cm magas

 

  • 20 mm magas akadályokon is átmegy
  • A készülék kizárólag a 2.4 GHZ-en való működést támogatja.

 

Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
ingyenes
Garancia
1 év
Várható szálitás
2022.09.29
Raktáron
79 900 Ft 
68 190 Ft
Kezdete: 2022.09.11   A készlet erejéig!
Kedvezmény 15
Megtakarítás 11 710 Ft
A vásárlás után járó pontok: 682 Ft
Részletek

Robotporszívó, hogy a tisztaság mindennapos legyenA Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite megtartja az első változat külső jellemvonásait, a klasszikus vonalakat és a márkára jellemző fehér színt. A lézeres érzékelő a készülék közepén található, a portartály pedig mostantól nagyobb, 450 ml-es maximális kapacitással rendelkezik. A nedves tisztításhoz, a tartályba maximum 270 ml folyadékot tudunk tölteni. Így a por eltávolítása mellett a Xiaomi porszívó a nagyobb szennyeződéseket is eltünteti.

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite 2200Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, így a nagyobb mennyiségű por és szennyeződés sem okoz problémát neki. Ideális lehet akkor is, ha háziállataid vannak, és űgy érzed itt az ideje megszabadulni a bosszantó kis szőrszálaiktól.Nagy teljesítményű akkumlátor

Ami az akkumulátor kapacitását illeti, ez 2600mAh, ami körülbelül másfél órás működést biztosít számunkra. Ha az akkumulátor lemerül, magától visszatér a bázisára, amikor pedig a töltés befejeződik, a tisztítás automatikusan folytatódik. Az új Xiaomi motor másik jellemzője, hogy akár 20 mm magas akadályokat is képes legyőzni, így egy óvatlan kábel sem jelent többé akadályt a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite számára.

A Xiaomi Mi Home alkalmazásnak köszönhetően nyomon követheted a porszívót, a takarítási útvonalát és a pontos pozícióját. Az alkalmazásból ki- és bekapcsolhatod a porszívó felmosórongyát, megváltoztathatod a tisztítási módot, és megtekintheted az összes takarítási művelet napi, heti és havi lebontásban.A működési idő 120 perc egy feltöltéssel a Li-ion akkumulátornak köszönhetően. Mi több, saját maga ellenőrzi aktuális töltöttségi állapotát és ha már ideje van automatikusan visszaindul a töltőállomásra. A töltési idő csupán 1 óra. A pormentes, tiszta levegőt a hepa szűrő garantálja, amely nem veri fel a port A szeméttartály kapacitása 0,55 l, így nagy mennyiségű szennyeződés fér el benne, gyakori kiürítés szükségessége nélkül. 

Adatok
Árukereső.hu Garancia
1
Árukereső.hu basket disabled
1
Cikkszám
BHR5217EU