Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés: +36-70-666 8706
Garanciális ügyintézés: +36-70-476 4499

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Filter légtisztító szűrő
Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Filter légtisztító szűrő
18 900 Ft

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Filter légtisztító szűrő

Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Filter légtisztító szűrő
Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Filter légtisztító szűrő
Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Filter légtisztító szűrő
Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Filter légtisztító szűrő

A Xiaomi Mi Air Purifier Pro H légtisztító szűrő hatékonyan kiszűri a legkisebb részecskéket is:

 

Por és füst

 

Haj és állatszőr

 

Baktériumok  és bizonyos vírusok 

 

Aktív szén szűrő a formaldehid feloldására

 

Növényi rostok, pollenek például virágpor és pamutszálak

 

PM2.5 részecskék

Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
1 év
Várható szálitás
2022.08.11
Raktáron
18 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 189 Ft
Részletek

Hatékony tisztításA szűrő teljesítőképessége a tisztítási képességétől és az aerodinamikai kialakításától függ. Az Egyesült Államok leghíresebb légtisztító gyártója által szállított szűrő egyesíti az aerodinamikai 360°-os hengeres kialakítást egy erőteljes hármasszűrővel, amely elsődleges, HEPA és aktív-szén rétegekből áll. Könnyen használható és cserélhető, az erő -és minőségi egyensúlya teszi a Pro H légtisztítót ilyen hatékonnyá.


 Ultrasűrű H11 minőségű HEPA szűrőMegszűri a részecskéket 99,3%-ban PM0.3-ig.A HEPA-t (High-Efficiency Particulate Arrestance, avagy nagy hatékonyságú részecske kiiktatás) gyakran használják kórházakban és laboratóriumokban a mikron méretű részecskék kiszűrésére. A Pro H légtisztító ultrasűrű Toray PP és PET HEPA szűrőt használ a PM2.5, PM0.3, a pollen és más belélegezhető részecskék „befogására”, és csak a tiszta levegőt engedi át. Teljesen fordulatszámon működve 7,7 méteren felméri, és hatékonyan kiszűri a PM0,3 részecskék 99%-át és a PM2,5 részecskék 99,99%-át.


 Minőségi aktív kókusz szénnelA szűrő ezen része Délkelet-Ázsiából származik.Az aktív szén elnyeli a káros gázokat, amelyeket a HEPA nem lenne képes kiszűrni. A Pro H légitisztító kókuszos aktív szénje a leghatékonyabb a maga nemében. Anti-formaldehid formulával kombinálva hatékonyan felszívja a káros vegyi anyagokat, például a formaldehidet, a benzol és az ammóniát, valamint a szagokat és a füstöt. Teljes fajlagos felülete 57000 m2, ami annyit tesz, hogy 8 futballpályának megfelelő mennyiségű részecskét képes megszűrni.Valós idejű használat figyeléseMinden szűrő idővel elveszíti hatékonyságát, ezért azonnal ki kell cserélni. A későn kicserélt szűrők nem képesek blokkolni a káros anyagokat, vagy másodlagos szennyeződést okozhatnak. Ellentétben azzal, amit mások hirdethetnek, a régi szűrők vízzel vagy porszívóval történő tisztítása nem garantálja, hogy a szűrő visszanyeri hatékonyságát. Javasoljuk, hogy a felhasználásától függően 6 havonta cserélje a szűrőket. A Mi Home alkalmazással figyelheti a szűrő élettartamát és értesítést küld, amint szükség van a szűrő cseréjére.Speciális aktív szénSzűrő a formaldehid feloldására.A festékekben és a rétegelt lemezből készült bútorokban található formaldehid káros az emberi testre és lassan oszlik el. A speciális aktív szénszűrőt kifejezetten a formaldehid és más káros anyagok eltávolítására készítették.

Adatok
Árukereső.hu Garancia
1
Cikkszám
BHR4282GL
Hasonló termékek