Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia |
Belső céges okok miatt átmenetileg a weboldal nem üzemel, garanciális esetek kapcsán kérjük a info@7mall.hu email címre írjanak. Elnézést az okozott kellemetlenségért. 

Garanciális ügyintézés:info@7mall.hu
Ügyfélszolgálati idő : Hétfő-Péntek 9:00-17:00

 

7

Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér

Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér
Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér
Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér
Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér
Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér
Xiaomi Lydsto R1 Robotporszívó és Mop Okos Dokkolóval – Fehér

 

  • Forgási sebesség: 50000rpm

 

  • Szívóerő: 2700Pa

 

  • Intelligens portartály a dokkoló állomáson

 

  • Több térképes memória (emeletes otthonokhoz)
  • A készülék kizárólag a 2.4 GHZ-en való működést támogatja.

 

  • Alacsony zajszintű működés

 

  • Óriási – 5200mAh – akkumulátortartalék a többi robotporszívóhoz képest

 

  • 2 ÉV GARANCIA
Teljesen zárt portartályAz automatikus porgyűjtő technológiával hermetikusan zárt porgyűjtő funkcióval rendelkezik, így érintésmentesen tartja tisztán otthonát. Elnavigál a dokkolóhoz, mely automatikusan kiszippantja a készülékből a port és a 3 literes porzsákba gyűjti azt. Akár hónapokig távol lehet otthonától, a Xiaomi robot tisztán tartja miközben nyaral vagy üzleti úton van. Továbbfejlesztett íves úttervezési opcióA kétmagos processzor, tűpontos számítási kapacitással, rendkívüli sebeséggel dolgozza fel az érzékelők adatait. Fejlett Lysmart V5 helymeghatározó és navigációs integrációs algoritmussal; a leképezés milliszekundumban történik. A hagyományos termékekénél több mint 20% -kal gyorsabb feltérképezési sebességgel, valós idejű térképek készítésével és ésszerű ívtisztítási út megtervezésével a hatékony tisztítás érdekében. Átkelés az akadályokon: átfogó LDSLDS 2.0 nagy pontosságú radar lézer szenzor, pontos térképészeti navigáció, az akadályok és lépések mindenirányú szkennelése és az irány időben történő beállítása. 2700Pa erőteljes szívásA padló és a szőnyeg ugyanolyan tiszta lesz, akár újkorában. Az egység karosszériája rendkívül intelligens digitális kefe-motorral van felszerelve, 17 000 ford / perc / perc sebességig, kiemelkedő teljesítménnyel bír. Négy porszívózási lehetőség áll rendelkezésre, a légcsatorna porgyűjtőjén át, így a finom por, törmelék, haj és a padló réseiben felhalmozódott por is összegyűlik a porládában. 250ml elektromos vezérlésű víztartályA vízmennyiség szükség szerint állítható. Az intelligens elektromos vezérlésű víztartály riasztást indít, ha nincs víz, és három kategóriát kínál. Vízkivételi lehetőségekkel, és eldobható felmosó kendővel van felszerelve a különféle foltok tisztításához. Alacsony zajszintű, csendes működésAz R1 kiváló minőségű hangszigetelő anyagot alkalmaz a zajcsökkentéshez az egész gépen, a 100% poliészter szálat pedig csúcstechnológiával melegpréselik. A zajelnyelési együttható eléri a 0,94-et a 125–4000 Hz zajtartományban. Intelligens többtérképes memóriaAz R1 robot egyszerre több térképet tud memorizálni, ami azt jelenti, hogy a mufti-floor térképeket újratérképezés nélkül el lehet menteni az alkalmazásba, ami nagyon felhasználóbaráttá teszi. Egyéni helyiségparaméter szerint történő automatikus feltöltés a dokkolóbólAbban az esetben, ha a tisztítás során lemerülne az aksi, az R1 kiszámítja a fennmaradó terület megtisztításához és az automatikus dokkoláshoz szükséges energiafogyasztást, majd visszatér a töréspontra a tisztítás folytatásához az újratöltés után. Tehát őt nem fogja hazaérve a lakás közepén találni, lemerülve tanácstalanul.

Gyártó
Lydsto
Szállítási díj
ingyenes
Garancia
2 év
Nincs raktáron
149 800 Ft 
139 990 Ft
Kedvezmény 7
Megtakarítás 9 810 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 400 Ft
Részletek

Intelligens takarítórobot integrált portartállyal a dokkoló állomásonA Lydsto R1 egy okos Xiaomi robotporszívó, mely felmosó funkcióval rendelkezik és a dokkoló állomásában egy 3 literes portartály található. A robot automatikusan kiüríti a portartályt, így akár hónapokig dolgozhat a felhasználó beavatkozása nélkül, ráadásul nem kell aggódni a porral való érintkezés miatt. Ön elutazhat nyaralni és hazatérve patyolattiszta otthona fogadja. 

Megbízható navigációA nagy teljesítményű kétmagos processzor gyorsan feldolgozza az érzékelői által megkapott információkat. A Lysmart v5 fejlett pozicionáló és navigációs algoritmusai segítségével pedig akár 20%-kal gyorsabban feltérképezik a környezetet, mint más takarítórobotok.

Kiemelkedő precizitású radarAz LDS 2.0 egy nagy pontosságú lézerradar, amely pontos térképet készít a helyiségről és minden akadályról, amellyel találkozik. Másodpercenként 6-szor 360 fokban, maximum 8 méteres távolságban pásztázza a környezetet.

Hatékony tisztítás a nagy szívóteljesítménynek köszönhetőenA Lydsto R1 robot intelligens, kefe nélküli motorral van felszerelve, amely akár 17 000 fordulat/perc fordulatszámmal is működhet, ami rendkívül hatékony és nagy teljesítményű. Négy szívási lehetőség áll rendelkezésre, így a padló réseiben összegyűlt finom por, törmelék, haj és por mind könnyen összegyűjthető a portartályban.

Intelligens LDS tájékozódási rendszer 

Tökéletes megoldás a több emeletes otthonok számáraMostantól nem kell aggódnia, hogy a robot törli az első emeleti térképet, amikor épp a második emeletet takarítja.Egyéni takarítás beállítási opciók.

Támogassa a személyére szabott takarítási funkciót, ossza fel a különféle helyiségeket és adjon nekik nevet. Állítsa be a munkafolyamatot, a szívást, a vízmennyiséget és a tisztítási időket és csak döljön hátra egy finom itallal a kezében.

Intelligens több térképes memóriaAz r1 robot egyszerre több térképet is képes megjegyezni, ami azt jelenti, hogy több emeleti térképet is el lehet menteni az alkalmazásban újratérképezés nélkül. Kiválóan alkalmas nagyobb családi házakban.

Az Ön egyéni paramétereihez való idomulás képességeHa a tisztítás során a lakás nagysága vagy szennyezetsége okán az áramellátás nem elegendő nem, az Xiaomi R1 kiszámítja az energiafogyasztást, amely a fennmaradó terület automatikus tisztításához és feltöltéséhez szükséges, majd a feltöltés után visszatér a töréspontra, hogy folytassa a tisztítást.

 Magas szívóerő kapacítás 

Szívóerő 2700PaA szuper erős szívóteljesítmény komoly tisztítási teljesítményt nyújt, maximum 2700 Pa-ig. Négy szívóerő-fokozat választható.

250 ml-es elektromos víztartályA háromszintű vízmennyiség tetszés szerint beállítható.

A szőnyeg azonosításaA xiaomi robotporszívó akár 20 mm magasra is emelkedhet,könnyedén felmászik a szőnyegre vagy átkel a küszöbökön.

 Magasfokú intelligencia