Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia |
Belső céges okok miatt átmenetileg a weboldal nem üzemel, garanciális esetek kapcsán kérjük a info@7mall.hu email címre írjanak. Elnézést az okozott kellemetlenségért. 

Garanciális ügyintézés:info@7mall.hu
Ügyfélszolgálati idő : Hétfő-Péntek 9:00-17:00

 

4

Xiaomi Deerma TJ200 Dry/Wet Vacuum Cleaner száraz/nedves porszívó

Xiaomi Deerma TJ200 Dry/Wet Vacuum Cleaner száraz/nedves porszívó
Xiaomi Deerma TJ200 Dry/Wet Vacuum Cleaner száraz/nedves porszívó
Xiaomi Deerma TJ200 Dry/Wet Vacuum Cleaner száraz/nedves porszívó
Xiaomi Deerma TJ200 Dry/Wet Vacuum Cleaner száraz/nedves porszívó
Xiaomi Deerma TJ200 Dry/Wet Vacuum Cleaner száraz/nedves porszívó

A Xiaomi Deerma TJ200 6 liter kapacitású tartállyal rendelkezik, amivel akár 3.5 liter vizet is felszívhatunk. A 220V-os hálózaton működő takarítóeszköz motorteljesítménye 800W, amivel 18KPa szívóerőre képes. Nem csak HEPA, hanem egy négy rétegű szűrőt is kapott, hogy semmilyen szennyeződés ne szálljon vissza a levegőbe.

Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
1 év
Használati útmutató

Nincs raktáron
30 990 Ft 
29 900 Ft
Kedvezmény 4
Megtakarítás 1 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 299 Ft
Részletek

Xiaomi Deerma TJ200 Dry/Wet Vacuum Cleaner száraz/nedves porszívó

 


 

 

 

A szövetségesed a tiszta házért folytatott harcban

A Deerma multifunkcionális porszívója hatékonyan tisztán tartja otthonát - felszívja a száraz hulladékot és a kiömlött folyadékokat is. Erős, 33 000 fordulat / perc motorral, a fokozott kényelem érdekében lábkapcsolóval és 4 fokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan megszabadít a szennyeződéstől és az allergénektől. A cserélhető kefekészlet lehetővé teszi az egész lakás alapos tisztítását.

 


 

 

 

Felszívja mindazt, amit akar

 

A porszívó mind a száraz, mind a nedves hulladékot tökéletesen képes kezelni. Por, morzsák, kiömlött liszt, ételmaradékok, ketchupfoltok vagy kiömlött tej - ezeket és még sok más szennyeződést hatékonyan tisztítanak meg egyetlen eszközzel! A TJ200 ideális mindennapi használatra. Nagyobb kihívásoknak is megfelel - például segít felújítás után megtisztítani a lakását.

 


 

 

 

Nyerje meg a háborút a szennyeződés ellen

 

A készülék 800W-os motorral van felszerelve, amely 18 000Pa-ig terjedő szívóerő elérését teszi lehetővé. Ezáltal mindenféle szennyeződést - a port, a morzsákat, a hajat és a kiömlött italt is - a legkisebb gond nélkül megtisztítja. Semmi sem állhat ellen a Deerma porszívó rendkívüli erejének - hamarosan otthona tisztasággal ragyog.

 


 

 

 

Kefefejek minden alkalomra

 

A készletben több cserélhető kefe található, amelyek még könnyebbé és kellemesebbé teszik a tisztítást:  

 

Lapos, nedvszívó kefe - tökéletesen illeszkedik a padlóhoz, és hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, például a kiöntött levest vagy mártást. Átlátszó, így pontosan láthatja, hogy hatékonyan távolítja-e el a szennyeződéseket.

 

Normál kefe - sima felületen kezeli a port és a törmeléket, valamint a szőnyegbe fonódó hajat vagy morzsát. Tisztítja a száraz és a nedves padlót is. Egy tócsa vízben még a hajat is gond nélkül beszívja.

 

Többfunkciós kefe - ideális a nehezen elérhető helyek és az egyenetlen felületek tisztításához. Segítségével kiporszívózhatja a réseket a kanapékban és fotelekben, a billentyűzeten vagy a keskeny sarkokban.

 

Sarokkefe - tökéletesen összegyűjti az anyagból vagy monitorokból származó port és hulladékot.

 


 

 

 

Praktikus szárító

Használja a praktikus szárító módot, hogy még könnyebbé tegye életét. Gyorsan és kényelmesen szárítsa meg a nedves padlót, hogy mindenki szabadon mozoghasson. Már nem kell attól tartania, hogy valaki csúnya nyomokat hagy a frissen megtisztított felületen. Ezt a módot használhatja arra is, hogy a porszívót funkcionális kisállat-szárítóvá alakítsa!

 


 

 

 

Élvezze a tágas tartály előnyeit

 

A portartály 6 L űrtartalmú. Könnyedén leválaszthatja a főmodulról, majd kiürítheti és megtisztíthatja. Ezzel időt és energiát takarít meg, valamint az egység tisztaságának és a szennyeződéssel való érintkezés csökkentéséhez járul hozzá. Amikor a tartály kezd megtelni, vagy meg kell tisztítani, egy speciális jelző tájékoztatja erről.

 


 

 

 

Tisztítsa meg kényelmesen az egész házat

 

A porszívó alumínium csöve rendkívül könnyű és korrózióálló, hossza 54 és 82 cm között állítható. A TJ200 kábel hossza akár 5 m, a tömlő pedig 1,5 m. Ezenkívül 4 tartós görgő még mozgékonyabbá és kényelmesebbé teszi a berendezést. Mindez a porszívó egyszerű és kényelmes irányítását jelenti - így könnyedén megtisztíthatja az egész házat.

 


 

 

 

Vigyázzon a tisztaságra és az egészségre

 

A négyfokozatú szűrőrendszer biztosítja, hogy a Deerma porszívóval nemcsak a lakását tartsa tisztán, hanem az egészségére is ügyeljen. Gyorsan és kényelmesen hozhat létre por- és allergénmentes környezetet - ezt többek között egy nagy, 150 mm-es HEPA-szűrő teszi lehetővé.

 


 

 

 

Az Ön kényelmére tervezték

 

A készülék tartós, mégis könnyű ABS műanyagból készül. Ez különbözteti meg a többi nehéz, terjedelmes felszereléstől és rendkívül kényelmes a használata. A praktikus lábkapcsoló lehetővé teszi a porszívó kényelmes be- és kikapcsolását - így elkerülhető a bosszantó hajlongás. Pótkefék rögzíthetők a TJ200 burkolatához - így mindig kéznél tarthatja őket, ugyanakkor nem zavarja használat közben és rendben tartja őket. A Deerma hatékonyan ötvözi a funkcionalitást és a kényelmet.