Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés:+36-70-666 8706 

Garanciális ügyintézés:info@7mall.hu
Ügyfélszolgálati idő : Hétfő-Péntek 9:00-17:00

 

Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító
Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító
11 990 Ft 
9 400 Ft
22

Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító

Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító
Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító
Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító
Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
0 év
Raktáron
11 990 Ft 
9 400 Ft
Kedvezmény 22
Megtakarítás 2 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 94 Ft
Részletek

Deerma F500 - a tökéletes légpárásítóA megfelelő szintű páratartalom elengedhetetlen az egészségünk megőrzése érdekében! Ezt az optimális páratartalmat most egyszerűen biztosíthatja a Deerma F500 légpárásítójával. Ezzel a praktikus és egyszerűen használható eszközzel könnyedén megőrizheti a saját és családtagjai egészségét.


   
 Könnyű használat - hatékony párologtatásA Deerma F500 használata nagyon egyszerű! Csak töltsön vizet a tartályba és fordítsa megfelelő irányba a gombot. Egy gyors tisztítás után a készülék fokozatosan párologtatni fogja a vizet. A párologtató óránként 300 ml vizet párologtat el, ami minden irányban egyenletesen oszlik el, ezzel pedig optimális páraszintet biztosít az otthonában.


 

Könnyen ellenőrizheti a vízszintetNem kell azon aggódnia, hogy túl gyakran kell megtöltenie a készüléket. Az 5 literes víztartálynak köszönhetően órákon keresztül működik a párásító, egy nap pedig csak egyszer kell újratöltenie. Az átlátszó kijelző és a gomb színe segíteni fog a vízszint ellenőrzésében: amikor a gomb kék színű, akkor a készülék párásító üzemmódban van, viszont amikor piros színűvé válik, akkor azt jelzi, hogy kevés víz van a tartályban és meg kell töltenie.                                                                                                     
 Hihetetlenül csendes

A Deerma légpárásítója meglepően halkan működik. A zajszintje 20 és 40 dB között van, aminél még az is hangosabb, hogyha valaki suttog! A Deerma F500 csendes társ lesz a mindennapokban, így nyugodtan dolgozhat, tanulhat, pihenhet vagy aludhat is, miközben a készülék gondoskodik a megfelelő szintű páratartalomról.


 
 Párásít és illatosít is egyszerre

A Deerma F500 aromaterápiára is használható. Töltse a kedvenc illóolaját az erre alkalmas tartályba és élvezze a csodálatos illatokat.
 

  Univerzális kialakítás

A Deerma légpárásítója kellemes kialakítású és nagyon kézhez álló. A víztartály könnyen mozgatható és az ABS műanyag sima felületének köszönhetően gond nélkül tisztítható. A minimalista kialakítása és a visszafogott színe miatt a Deerma F500 tökéletesen passzolni fog bármelyik szobába és stílusos eleme lehet az otthonának.
Adatok
Árukereső.hu Garancia
0