Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés:+36-70-666 8706 

Garanciális ügyintézés:info@7mall.hu
Ügyfélszolgálati idő : Hétfő-Péntek 9:00-17:00

 

Xiaomi Deerma F327W ultrahangos párásító
Xiaomi Deerma F327W ultrahangos párásító
15 990 Ft 
12 900 Ft
19

Xiaomi Deerma F327W ultrahangos párásító

A Deerma F327W párásítója sterilizáló funkcióval rendelkezik, ami ideális megoldás lehet az allergiában szenvedőknek.Az UV fényes sterilizálás különösen jó megoldás az allergiában szenvedőknek. A speciális 360°-os rendszer alaposan megtisztítja a tartályban lévő vizet, ami így tiszta és friss vízpárát biztosít. Ez a módszer 99%-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat és más mikroorganizmusokat, a folyamat pedig a készülék belsejében történik, így nem látható és nem árthat a szemnek.

Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
1 év
Raktáron
15 990 Ft 
12 900 Ft
Kedvezmény 19
Megtakarítás 3 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 129 Ft
Részletek

Párásító különleges funkcióval A Deerma F327W párásítója sterilizáló funkcióval rendelkezik, ami ideális megoldás lehet az allergiában szenvedőknek.
 

Az UV fény erejévelAz UV fényes sterilizálás különösen jó megoldás az allergiában szenvedőknek. A speciális 360°-os rendszer alaposan megtisztítja a tartályban lévő vizet, ami így tiszta és friss vízpárát biztosít. Ez a módszer 99%-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat és más mikroorganizmusokat, a folyamat pedig a készülék belsejében történik, így nem látható és nem árthat a szemnek.
 

Hosszú működési időAz 5 literes tartálynak köszönhetően a párásító akár 14 órán keresztül is képes működni, anélkül, hogy újra kellene töltenie, így éjjel-nappal biztosítja a megfelelő szintű páratartalmat. 
 

Modern kialakításA párásító úgy lett kialakítva, hogy ne alakulhasson ki szivárgás vagy esetleges mechanikai probléma. Az ovális alakú készülék az átlátszó tartályával és a fekete alsó részével bármilyen szobának stílusos kiegészítője lehet. A párásító kijelzőjén ellenőrizheti az aktuális páratartalmat, a víztartályt pedig különböző dekorációk hozzáadásával a saját ízlésére szabhatja. 
 

Szénszűrővel a tiszta vízpáráértA párásítóban egy szénszűrő kapott helyet, ami megakadályozza, hogy bármilyen kosz, hajszál vagy egyéb szennyeződés a vízbe kerüljön. Ezzel biztos lehet benne, hogy a készülék tiszta vizet párologtat az otthonában. 
 

Háromféle erősségA párásítás során három erősségi fokozat közül választhat: az első a hosszantartó, de lassú párologtatáshoz használható, a másodikkal nagyobb vízpárával biztosíthat folyamatos párologtatást, a harmadik fokozat pedig erősebb vízpárát biztosít, amivel gyorsan felemelheti a páraszintet az otthonában. A levegő állapotától függően a készülék automatikusan 45 és 90% között tartja a páratartalmat. 
 

Hidratáló vízpáraA speciális rendszer megtöri a vízmolekulákat, így a vízpárában nem lesznek nagy vízcseppek. Ezek a mikrorészecskék nem csak a levegőnek tesznek jót, hanem a bőrt is hidratálják.
 

Éjszaka is használhatjaA készülék halkan működik, a zajszintje csupán 20 és 40 dB között van. Hogyha éjszaka szeretné használni a párásítót, akkor kikapcsolhatja a kijelzőt, hogy a fények ne zavarják Önt. 
 

Beállíthatja a működési időtKönnyedén beállíthatja, hogy mennyi ideig párásítson a készülék: 2,4,8 vagy akár 10 órás programot is választhat. Emellett az is lehetséges, hogy kiválasztott működési idő nélkül indítsa el a készüléket! A párásító automatikusan kikapcsol 12 óra elteltével, ezzel megelőzve azt, hogy üres víztartállyal működjön. 
 

AromaterápiaHozzáadhatja a kedvenc illóolaját a párásítóhoz, hogy kellemes illatok lengjék körbe a szobát. Ezzel a funkcióval aromaterápiára is használhatja a készüléket, aminek pozitív hatása van a közérzetre. 
MÁRKA Deerma (Xiaomi Öko Márka)
MODELL F323W
FESZÜLTSÉG 220-240V~50-60Hz
TELJESÍTMÉNY 25W
ŰRTARTALOM 5 l
SZÍN Szürke
ZAJSZINT 36dB
Adatok
Árukereső.hu Garancia
1