Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés:+36-70-666 8706 

Garanciális ügyintézés:info@7mall.hu
Ügyfélszolgálati idő : Hétfő-Péntek 9:00-17:00

 

Xiaomi Deerma F323W ultrahangos párásító
Xiaomi Deerma F323W ultrahangos párásító
11 990 Ft

Xiaomi Deerma F323W ultrahangos párásító

Xiaomi Deerma F323W ultrahangos párásító
Xiaomi Deerma F323W ultrahangos párásító

A Deerma F323W párásító lehetővé teszi, hogy gondoskodjon otthona optimális páratartalmáról, és ezáltal egészségéről. Víztartályának űrtartalma 5 l, ami biztosítja a készülék hosszú üzemidejét. Felhívják a figyelmet a termék tökéletesen átgondolt kialakítására is, amely nemcsak stílusos karakterével tűnik ki, hanem a használat biztonságát és az egyszerű kezelést is garantálja.

Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
1 év
Raktáron
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek

Deerma F323W ultrahangos párásítóA Deerma F323W párásító lehetővé teszi, hogy gondoskodjon otthona optimális páratartalmáról, és ezáltal egészségéről. Víztartályának űrtartalma 5 l, ami biztosítja a készülék hosszú üzemidejét. Felhívják a figyelmet a termék tökéletesen átgondolt kialakítására is, amely nemcsak stílusos karakterével tűnik ki, hanem a használat biztonságát és az egyszerű kezelést is garantálja.


Optimális párásítási szintA készülék által eloszlatott köd mennyisége legfeljebb 300 ml/h. Ez egy optimális érték, amely tökéletes lesz otthonában. Elég nagy ahhoz, hogy tökéletesen párásítsa a levegőt a kiválasztott helyiségben, ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy ne járuljon hozzá a nedvesség kialakulásához a falakon és a bútorokon. Nem hoz létre kellemetlen és káros nedvességet sem. A párásítás mértékét az F323W tárcsával állíthatja be.


Úgy tervezték, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtsonMitől bocsát ki a párásító ilyen tökéletes térfogatú vízködöt? Gondosan átgondolt kialakítása! A készülék esernyő alakú kivezetéssel van felszerelve. 8 nyílása van, amelyeken keresztül a gőz egyenletesen oszlik el. A párásító mindössze néhány mikrométer méretű vízmolekulákat permetez, ami segít megelőzni a foltok kialakulását a bútorokon vagy a falakon.


Akár egész nap is működikA párásító egyik legnagyobb előnye az 5 literes víztartály. Lehetővé teszi, hogy lenyűgözően hosszú üzemidőt élvezhessen. Miután feltöltötte és elindította a készüléket, akár egész nap – reggeltől estig – párásítani tudja otthona levegőjét. A nehézkes vízutántöltés akár napi tucatszor sem jelent problémát – a Deerma F323W páratlan teljesítmény és kényelem!


Élvezze a kivételes egyszerű kezeléstA készülék működése mesésen egyszerű – könnyedén megbirkózik vele. Csak le kell választani a tartályt és meg kell tölteni vízzel, majd vissza kell tenni a megfelelő helyre. Ha ezt megtette, egyszerűen forgassa el a párásító gombját a vízköd permetezéséhez. Ha viszont kifogy a víz a tartályból, a készülék automatikusan kikapcsol – nem kell attól tartani, hogy megsérül!


Stílusos kialakítás – nincs szivárgásA párásító nagyon jól néz ki. Modern, minimalista dizájnja tökéletessé teszi bármely helyiségbe, és tökéletesen kiegészíti annak elrendezését. Sőt, a készülék gyártási folyamatában alkalmazott ultrahangos hegesztési technológia lehetővé tette az F323W talpának optimális kombinálását a víztartályával. Ennek eredményeként használhatja a párásítót anélkül, hogy aggódnia kellene a szivárgás miatt.
MÁRKA Deerma (Xiaomi Öko Márka)
MODELL F323W
FESZÜLTSÉG 220-240V~50-60Hz
TELJESÍTMÉNY 25W
ŰRTARTALOM 5 l
SZÍN Szürke
ZAJSZINT 36dB
Adatok
Árukereső.hu Garancia
1