Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés:+36-70-666 8706 

Garanciális ügyintézés:info@7mall.hu
Ügyfélszolgálati idő : Hétfő-Péntek 9:00-17:00

 

Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete
Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete
21 990 Ft 
16 900 Ft
23

Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete

Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete
Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete
Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete
Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete
Xiaomi Deerma DX600 vezetékes álló porszívó, fekete
Hamarosan szikrázóan tiszta lehet otthona minden sarka. A Deerma DX600 álló porszívó 600 watt teljesítménnyel működik, és továbbfejlesztett ciklonos technológiát kínál a por és a hulladék azonnali eltávolítására. A mellékelt cserélhető kefék is megkönnyítik a tisztítást. A 4 fokozatú szűrés hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és az allergéneket. A készülék könnyű és praktikus – normál álló porszívóként és kézi
Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
1 év
EAN
6955578035869
Használati útmutató

Raktáron
21 990 Ft 
16 900 Ft
Kedvezmény 23
Megtakarítás 5 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 169 Ft
RészletekDEERMA DX600 ÁLLÓ PORSZÍVÓHamarosan szikrázóan tiszta lehet otthona minden sarka. A Deerma DX600 álló porszívó 600 watt teljesítménnyel működik, és továbbfejlesztett ciklonos technológiát kínál a por és a hulladék azonnali eltávolítására. A mellékelt cserélhető kefék is megkönnyítik a tisztítást. A 4 fokozatú szűrés hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és az allergéneket. A készülék könnyű és praktikus – normál álló porszívóként és kézi porszívóként is használható.


MEGBÍZHATÓ PORSZÍVÓZÁSA por, pollen, poratka, haj és egyéb törmelék nemcsak otthonunkat szennyezi, hanem gyakran allergiát is kivált. A DX600 segíthet ezeknek a problémáknak a megoldásában! A továbbfejlesztett ciklonos technológiának köszönhetően a szívóerő 15 000 Pa-ra nő. Ezenkívül a furatokkal ellátott acélháló megakadályozza, hogy a por eltömítse a szűrőt a megbízható teljesítmény érdekében.


A TÖKÉLETES PADLÓKEFEMost alaposan felporszívózhatja a padlót otthonában. A DX600 elég vékony ahhoz, hogy könnyen beférjen a bútorok alá – kevesebb, mint 18 mm vastag. Ezenkívül 270°-ban elforgatható, így könnyen tisztítható a szék lábai között és a szobák sarkában. Gondosan átgondolt kialakítása és a porszívó nagy szívóereje kombinálva lehetővé teszi a hasadékokban megbúvó rendkívül makacs szennyeződések hatékony eltávolítását.


4 FOKOZATÚ SZŰRÉSA DX600-zal nem csak alaposan felporszívózza a padlót, hanem tiszta, biztonságos környezetet is teremt otthonában. A készülék 4 fokozatú HEPA szűrőrendszerrel van felszerelve, amely hatékonyan felfogja a porszemcséket, és megakadályozza, hogy azok visszakerüljenek a levegőbe. Az alkalmazott megoldásokat különösen az allergiások és a kisgyermekes szülők fogják értékelni.


2 AZ 1-BENTudta, hogy a DX600 megvásárlásakor 2 praktikus eszközt kap egyben? A termék normál álló porszívóként és kisméretű kézi porszívóként is használható. Ez ideálissá teszi nemcsak a padló porszívózásához, hanem bútorok, függönyök és akár autó tisztításához is. A DX600 emellett rendkívül könnyű, így könnyen felvehető. Kézi gépként mindössze 1,4 kg súlyú, függőlegesen pedig 2 kg. Sőt, ergonomikus, csúszásmentes fogantyúja megkönnyíti a manőverezést.


CSERÉLHETŐ KEFÉK MELLÉKELVEA készlet további cserélhető keféket tartalmaz, hogy megkönnyítse az összes zug és rések alapos felporszívózását. A réskefével könnyedén eltávolíthatja a port például a kanapék vagy fotelek mélyedéseiből. Szűk, nehezen elérhető területek tisztításánál is jól jön. A kis tisztítókefe megkönnyíti a bútorok és az egyenetlen, érzékeny felületek, például billentyűzetek vagy függönyök felporszívózását.


A BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBENA DX600 porszívó hosszú ideig jól fogja szolgálni. Kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból készül, ami rendkívül tartóssá és kopásállóvá teszi. Úgy is tervezték, hogy hatékonyan védje a motort a túlmelegedéstől és a károsodástól. Egy speciális háromdimenziós szellőző biztosítja a hatékony hőelvezetést. Hátul lett elhelyezve, hogy a kiszabaduló levegő ne fújjon az arcba.


NAGYMÉRETŰ PORTARTÁLYA Deerma DX600 porszívó nagy, 0,8 literes portartállyal van felszerelve. Kiürítéséhez egyszerűen válassza le a készülékről a gomb megnyomásával. Ezután egyszerűen dobja a hulladékot a szemetesbe – még a kezeit sem fogja bepiszkítani! Gond nélkül kimoshatja a tartályt folyó víz alatt is, majd száradás után újra felhasználhatja – így meghosszabbítja élettartamát és elkerüli a baktériumok elszaporodását.


A DOBOZ TARTALMA:Porszívó

Hosszabbító cső összeállítás

Padlókefe

Kefe

Részecset

MÁRKA Deerma
MODELL DX600
NÉVLEGES FESZÜLTSÉG / FREKVENCIA 220-240V~ 50-60Hz
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 600W
PORTARTÁLY ŰRTARTALMA 0,8l
SZÍVÓTELJESÍTMÉNY ⩽15000Pa
ZAJSZINT ⩽82 dB
ANYAGA ABS / PC
MÉRETEK 252x238x1149mm
SÚLY 2kg
Adatok
Árukereső.hu Garancia
1
Árukereső.hu basket disabled
1