Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia |
Belső céges okok miatt átmenetileg a weboldal nem üzemel, garanciális esetek kapcsán kérjük a info@7mall.hu email címre írjanak. Elnézést az okozott kellemetlenségért. 

Garanciális ügyintézés:info@7mall.hu
Ügyfélszolgálati idő : Hétfő-Péntek 9:00-17:00

 

17

Xiaomi Deerma DR050 hordozható elektromos vízforraló és termosz

Xiaomi Deerma DR050 hordozható elektromos vízforraló és termosz
Xiaomi Deerma DR050 hordozható elektromos vízforraló és termosz
Xiaomi Deerma DR050 hordozható elektromos vízforraló és termosz
Xiaomi Deerma DR050 hordozható elektromos vízforraló és termosz

A Deerma DR050 egy sokoldalú eszköz, amely hordozható vízforralóként és termoszként is szolgálhat. Nemcsak a víz felforralását teszi lehetővé, hanem a hőmérsékletének fenntartását is. A termék biztonságos használatot biztosít, és kiváló minőségű anyagokból készült, mint például a 304-es rozsdamentes acél. Űrtartalma 350 ml. A termosz fedele csészeként is hasznosnak bizonyul majd. A készülék annyira könnyű és praktikus, hogy szinte bárhová elkísérheti – otthon, munkahelyén vagy utazás közben.

Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
1 év
Nincs raktáron
11 990 Ft 
9 990 Ft
Kedvezmény 17
Megtakarítás 2 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

DEERMA DR050 ELEKTROMOS TERMOSZA Deerma DR050 egy sokoldalú eszköz, amely hordozható vízforralóként és termoszként is szolgálhat. Nemcsak a víz felforralását teszi lehetővé, hanem a hőmérsékletének fenntartását is. A termék biztonságos használatot biztosít, és kiváló minőségű anyagokból készült, mint például a 304-es rozsdamentes acél. Űrtartalma 350 ml. A termosz fedele csészeként is hasznosnak bizonyul majd. A készülék annyira könnyű és praktikus, hogy szinte bárhová elkísérheti – otthon, munkahelyén vagy utazás közben.


NÉLKÜLÖZHETETLEN TÁRSLegyen lehetősége arra, hogy bárhová is megy, aromás kávét, forró teát vagy instant levest készítsen. A DR050 vízforraló rendkívül könnyű és hordozható – könnyedén elfér a táskájában vagy hátizsákjában. Nem lesz túl nagy teher. A fogyasztása ráadásul mindössze 300 W körüli. Így könnyedén használhatja korlátozott energiafogyasztású helyeken is, például kollégiumokban vagy szállodákban.


FELFORRALJA A VIZET ÉS MELEGEN TARTJAEgy vízforralóval rövid időn belül vizet forralhat kávéhoz vagy teához. Sőt, a víz felforrása után a termosz automatikusan bekapcsolja a hőmérséklet tartás funkcióját. Ha kihúzza a konnektorból, a folyadék egy ideig forró marad a 3 rétegű hőszigetelésnek köszönhetően. A készülék speciális biztonsági szeleppel és 3 szellőzőnyílással is fel van szerelve, melyek egyenletes gőzelvezetést biztosítanak. Ez még biztonságosabbá teszi a használatát.


HASZNÁLAT KÉNYELMEA termosz úgy lett kialakítva, hogy maximális kényelmet biztosítson. Egyszerű kezelését egyetlen gomb teszi lehetővé. A csúszásmentes szilikon betét lehetővé teszi, hogy a kiválasztott felületen stabilan álljon a készülék, a levehető kábel pedig megkönnyíti a szállítást és tárolást. Nem kell attól tartani, hogy a termosz kifolyik – ezt egy speciális tömítés akadályozza meg. A termék fedele bögreként is használható - így nem kell megterhelnie táskáját vagy hátizsákját.


A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBENNe féljen attól, hogy megégeti. A termosz 3 rétegű hőszigeteléssel van ellátva, melynek köszönhetően felülete nem melegszik fel túlzottan. A készülék belseje 304-es rozsdamentes acélból készült, amely élelmiszerrel érintkezve biztonságosan használható. Ezenkívül az alkalmazott technológia minimálisra csökkenti a baktériumok elszaporodásának kockázatát. A termék többek között túlmelegedés ellen is védett.
MÁRKA Deerma
MODELL DR050
NÉVLEGES FESZÜLTSÉG 220V~
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 300W
NÉVLEGES FREKVENCIA 50 Hz
ŰRTARTALOM 350 ml
MÉRETEK 81x81x217mm