Kényelmes, gyors fizetésSzakszerű karbantartásPénzvisszafizetési garancia | Személyes átvétel

Általános ügyintézés: +36-70-666 8706
Garanciális ügyintézés: +36-70-476 4499

Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
109 990 Ft 
77 390 Ft
30

Redroad V17 vezeték nélküli porszívó

Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Könnyű, vezeték nélküli, nagy szívóerejű porszívó a lakás vagy autó tisztántartásához.
Gyártó
Redkey
Szállítási díj
1290 Ft
Garancia
1 év
Várható szálitás
2022.08.11
Raktáron
109 990 Ft 
77 390 Ft
Kezdete: 2022.07.15   A készlet erejéig!
Kedvezmény 30
Megtakarítás 32 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 774 Ft
Részletek
Redroad V17 vezeték nélküli porszívóCsendes működés, 26 500 Pa szívóteljesítmény és 60 perces működés a fő előnye ennek a készüléknek. A Redroad álló porszívó 5 fokozatú szűrőrendszerrel és kettős kefével is rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a különféle típusú szennyeződéseket. A nagy kapacitású akkumulátor és a kefe nélküli motor bizonyítja a készülék nagy teljesítményét, míg az ergonomikus kialakítás és a mellékelt tartozékok megkönnyítik a mindennapi takarítást.9 lépéses zajcsökkentő rendszer Mostantól a háztartás többi tagjának zavarása nélkül takaríthat. A redroad V17 álló porszívó 9 fokozatú zajcsökkentő rendszerrel van felszerelve, amely 60 dB-re csökkenti a készülék zaját. A V17 csendes működése többek között a kefe nélküli motornak, a polimer pamutnak és a levegőkimenet kialakításának köszönhető.   Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket A Redroad porszívó segítségével gondoskodhat otthona érintetlen padlójáról.Kimenő teljesítménye 450 W, percenként 120 000 fordulattal és 26 500 Pa szívóerővel szívja fel a szennyeződéseket. Ez biztosítja, hogy felületei mentesek a portól és más típusú törmeléktől.   Tartós akkumulátor A 2500 mAh összkapacitású 7 cellás akkumulátor akár 60 percnyi használatot biztosít egyetlen töltéssel. Ha szükséges, az akkumulátort a mellékelt tartóval vagy adapterrel megújíthatja. Lehetőség van az akkumulátor töltésére is. Egyszerűen válassza le a készülékről, és rögzítse a töltőkonzolra.

 

Körülbelül 3,5 óra töltés után a V17 újra használatra kész lesz.   Teremtsen tiszta és biztonságos környezetet otthonában A porszívó különösen jól működik az allergiások számára. Az 5 fokozatú szűrőrendszer, amellyel a V17 rendelkezik, hatékonyan akadályozza meg a másodlagos légszennyezést. A HEPA szűrő segít megszabadulni a baktériumoktól, a poratkától és a penésztől. A többi szűrőelem elválasztja a port a levegőtől, akár 0,1 µm-nél is. A szűrés hatékonyságát egy 12 ciklonból álló blokk növeli, így a készülék a szennyeződések 99,97%-át képes kiszűrni.  


 


Dupla kefe: A V17 kefe motorral van felszerelve, amely forog görgőit, gyorsan és alaposan eltávolítja a foltokat. A V-alakú görgős kialakítás megakadályozza, hogy a haj összegabalyodjon. A kefe különféle felületekhez ideális, forgó kialakításának köszönhetően pedig könnyen tisztítható. A tisztításhoz egyszerűen nyomja meg a kioldó gombot. Ezen kívül 2 plusz görgő is tartozik hozzá. A nagyobb tisztítóhatás érdekében helyezze elöl a puha görgőt.  


 


A legfontosabb információk egy karnyújtásnyira A porszívó könnyen leolvasható LCD-vel rendelkezik, amely jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, így elkerülheti az akkumulátor hirtelen lemerülését, és időben megújíthatja az energiát. A képernyő ezenkívül információkat jelenít meg az eszköz állapotáról, értesítéseket a felmerült hibákról, valamint emlékeztet az alkatrészek cseréjére. Ezenkívül a reteszelő gomb lehetővé teszi a V17 folyamatos működtetését anélkül, hogy megerőltené az ujjait.  


Könnyen üríthető a tartály A készülék 600 ml-es tartállyal van felszerelve, ami csökkenti az ürítés gyakoriságát. Szükség esetén azonban a kioldógomb megnyomásával kinyithatja a tartály fedelét. Így elkerülheti a szennyeződéssel való közvetlen érintkezést. A tartály tisztításához egy kefe is tartozik. Ezenkívül a tartály és a szűrő is folyó víz alatt öblíthető.   Kényelmes használat A Redroad porszívót úgy tervezték, hogy használata egyszerű és kényelmes legyen. 


A LED-es megvilágítású réskefe megkönnyíti a szűk és nehezen elérhető területek tisztítását, ahol nem jut el elegendő fény. A kettős kefe felett elhelyezett lámpa porszívózás közben ne lássa a törmeléket, a hajlítható csőkialakítás pedig megkönnyíti az asztalok, székek stb. alatti területek tisztítását.  


A készlethez olyan tartozékok tartoznak, amelyek megkönnyítik a mindennapi tisztítást. A LED-es réskefe lehetővé teszi a keskeny és nehezen elérhető felületek alapos megtisztítását, a matrackefe pedig segít megszabadulni a poratkáktól. A kényes felületek tisztításához szélesebb kefére lesz szükség, a szellőzőrácsok tisztításához pedig egy speciális, keskenyebb kefét.  


Tartalmazza: Fő test, falra szerelhető fém hosszabbító cső, Dupla kefe. Extra hengerek, Matrac kefe, LED rés kefe Széles fúvóka kényes felületek portalanításához, kefe, Adapter, tömlő, alsó tömlő 

 
Adatok
Árukereső.hu Garancia
1
Cikkszám
30241